BRUCE LEE OG JEG.

25 ÅR SENERE................

BRUCE LEE OG JEG 2 - DRAGEN LEVER:

Sad en dag og tænkte på: Hvorfor lavede jeg ikke en opfølger på min gamle  "Bruce Lee og Jeg" film, fra Danmarks Radio: TV - Båndværkstedet, tilbage fra 1987.

Så uden jeg vidste af det, havde jeg kreeret et nyt manskuskript, og var klar til at filme. Filmen havde jeg oprindligt valgt at kalde for: "Bruce Lee og Jeg 2: 25 år efter".

Titlen blev i mellemtiden ændret til:"Bruce Lee og Jeg 2: Dragen Lever".

Optagelserne startede d. 20. juli 2012 og skulle oprindligt have været filmet hen over sommeren, dette år. Men pga. tekniske, og sygdomsmæssige udheld, der konstant regnede ned over hele projektet, blev filmen indstillet på ubestemt tid.

Året efter,  genoptog vi projektet, med ændringer i manuskript,  rolleliste og fordelinger. På trods af tidligere problemstilliger, nåede filmen at blive færdig, præcis et år efter, på dagen, hvor vi påbegyndte optagelserne til projektet. Så den d. 20. juli 2013, præcis et år efter, var filmen endelig færdig.

Crewet og samtlige aktører, var meget spændte på at se det færdige resultat. 

Filmen, blev vist på et af mine andre projekter: "The Bruce Lee Tribute". Eventet, var hovedsagligt for filmens aktører og crew, og for nogle få andre udvalgte.

Alle var enige om, at filmen var en succes, og at projektet havde været alle anstregelserne værd.