BRUCE LEE OG JEG.

BRUCE LEES DØD:

*Iflg. verdenspressen juli måneden 1973, var Bruce Lee, hos

skuespiller- inden Betty Ting Pei, for at diskutere filmmanuskriptet, til "Game of Death / Leg med Døden". Raymond Chow, den legendariske film producent  skulle tiltræde senere.  

Bruce Lee bliver i løbet af dagen svimmel og dårlig, og får en voldsom migræne, Betty Ting Pei, tilbyder ham en smertestillende pille, kaldet " Equagesic", som han indtager. 

Bruce Lee bliver så dårlig, at han må ligge ned, og falder kort tid efter i en dyb søvn, og i en bevidstløs tilstand.

Betty Ting Pei lader ham ligge en stykke tid, men da hun atter skal vække ham igen, kan hun ikke få kontakt med ham, idet Bruce er bevidstløs og gået i koma. Hun går i panik og ringer til Raymond Chow, som ankommer kort efter. Sammen forsøger de atter at vække Bruce Lee, men uden held. 

Først efter 1 time beslutter  Raymond     sig for, at ringe til Bettys egen læge Dr. Eugene Chu som ankommer hurtigt kort efter.

Han kan heller ikke få kontakt med Bruce, og ringer omgående efter en ambulance, som hastigt bringer Bruce Lee til Queen Elizabeth Hospital.

Bruce Lee kommer aldrig til bevidsthed igen, og dør inden ankomsten til hospitalet.

Et større bevægeapparat blev iværksat, og et 9 dages ligsyn, blev foretaget af verdens førende patologer, som blev fløjet ind, for at undersøge og fastslå den konkrete dødsårsag, til Bruce Lees alt for tidlige død. Ligsynets patologer fastslog: At dødsårsagen var følgende: "En kemisk allergisk reaktion", mod et eller flere stoffer, fundet i pillen "Equagesic". 

Bruce Lees allergiske reaktion, fik ham til at gå i kramper, og forøgede hans væske i hjernen, så hjernen svulmede  voldsomt op, (fra 1.400 gram til 1.575 gram).

Netop på grund af hans hjerne  svulmede  voldsomt  op, gjorde at Bruce Lee måtte have følt det som om, hans hoved var ved at sprænge, og fik ham til at miste bevidstheden, gik i koma og til sidst død, af sine kvæstelser.

Både Bruce og Brandon Lee ligger begge begravet side om side på:

Lake View Cemetery:

1554 15:e Avenue East
Seattle,
Washington,
USA 98112-2805
206-322-1582


KONSPIRATIONS TEORIER:

Der er mange konspirations teorier omkring: Hvordan Bruce Lee døde?

Personligt betyder det ikke som meget for mig: Hvordan han døde, men mere: Hvordan han levede, og hvad han fik ud af sit liv, mens han var i live.

Det er ikke længden på ens liv, der er det afgørende, men iindholdet, og det vi personligt fik ud af vores liv, som interessere mig.