BRUCE LEE OG JEG.

Her er opslaget på den nye bog, som jeg medvirker i. Bogen omhandler den engelske Bruce Lee fanklub, som var ejet af "The Kung Fu Monthly", men ledet af "Pamela Hadden". Bogen er bygget op om, de 30 fanklubbalde klubben nåede at udgive fra 1976 - 1984. Bogen hedder "The KFM: Bruce Lee Society: A retrospective look at Bruce Lee mania, and the Kung Fu craze of the 70´s", og er skrevet af Carl Fox fra England. Bogen udkommer i Januar måned.

Billede fra et af mine kapitler i bogen "The KFM: Bruce Lee Society: A retrospective look at Bruce Lee mania, and the Kung Fu craze of the 70´s"

HVAD SKER DER MED BRUCE LEE LIGE NU?


NYHEDER FOR  2023:

BRUCE LEES 50 ÅRIGE DØDSDAG:

Torsdag den 20 juli, 2023 er det 50 år siden, at legenden Bruce Lee på tragisk og mystisk vis, døde. Hans korte liv skabte overskrifter, mystik, box office rekorder, verdensrekorder, nyskabende action film, nyanceret og raffinerede måder at kæmpe og tænke på.

Hans banebrydende kampkoncept skabte tilstande og beundring, fan og kult dyrkelse, i et format man aldrg har set før eller siden. Han skabte et filmmæssigt og kampmæssigt univers, der til stadighed af fulgt, beundret og respekteret af millioner af fans verden over.

Hans korte liv og død, skabte et utal af konspirationsteorier, og spekuationer, dem hylder jeg ikke, men til gengæld  vil jeg på alle mulige måder hylde, markere, ære og respektere det, Bruce Lee stod for, som det væsen han var og stadigvæk er. Dette har jeg så gjort ved at lave en lang række projekter såsom:

Bruce Lee event for "Cinemateket / Det Danske Filminstitut" januar 2024.  Præcis dato for eventet kommer senere. 

Podcast for "Third Ear". (Third Stories) 9 juli 2023.

Podcast for "TV GLAD". 2022 (december) - 2023 (januar)

Bog bidrag til den franske bog "Bruce Lees Music Memobilia". Juli 2023.

Bidrag til magasinet: "Eastern Heroes". Juli 2023.

NYHEDER FOR 2022:

BRUCE LEES FØDSELSDAG!!!

Den 27. november ville Bruce Lee havde været blevet 82 år gammel. Vi fejre mesteren, og mindes ham med stolthed.

Hjertelig tillykke Bruce...  

NYT DØDSFALD ! ! !

Robert Alan Wall, bedre kendt som Bob Wall er død den 30. januar 2022 i Los Angeles, Californien, USA. 82 år gammel. Dødsårsagen vil familien ikke ud med.

Bob Wall blev født den 22. august 1939 i San Jose, Californien, USA. Han slog for alvor igennem i filmen "Enter the Dragon" (I Dragens Klør), hvor han spillede den onde og arrede O` Hara, som i filmen var Mr. Hans (hoved skurkens) personlige Bodyguard. 

Han nåede at medvirke i 3 Bruce Lee film: 

- 1972 "The Way of the Dragon".

- 1973 "Enter the Dragon".

- 1978 "Game of Death". 

Desuden medvirkede han i adskillige andre action præget film, og nåede at blive 9`Dan i Tang Soo Do under Chuck Norris, samt 8`Dan i Kyokushin Budokai.

Han fik i øvrigt 75 US dollars om ugen, for at medvirke i filmen "The Way of The Dragon", og 500 US dollars om ugen for at medvirke i filmen "Enter the Dragon". Sjovt at tænke på.

Ære være hans minde. RIP.

NY INTERNATIONAL BRUCE LEE CONVENTION PÅ VEJ I NOVEMBER 2022 I LEEDS. 

Mere info omkring dette senere, med lokation, pris, varighed, og program.

SKAL FEJRES HVIS SIDEN RUNDER EN MILLION. 

Siden forventer at runde en million besøgende inden udgangen af 2023, og i så fald skal dette naturligvis fejres. Mere om dette senere. 

FEBRUAR:

Sidens besøgstal har for længst rundet de 800.000 og ligger p.t. på 819.364. 

NYE BRUCE LEE BOG UDGIVELSER i 2022 /2023:

Min ven og sparringspartner Carl Fox fra England af, (som jeg skrev for sidste år) udgiver i skrivende stund ikke færre end 14 nye Bruce Lee bog udgivelser, i år 2022 og 2023.

Hvor 3 af bøgerne omhandler de verdensberømte Kung Fu Monthly poster magazines. 

*The Kung Fu Monthly no.1.

*The Kung Fu Monthly no.2.

*The Kung Fu Monthly no.3.

*The Bruce Lee Srapbook. (Fra Kung Fu Monthly).

Alle bøger er lavet i "nye versioner", og er ikke genoptryk af de originale bøger. 

*The Kung Fu Monthly: The Game of Death.

*The Beginers Guide to Kung Fu. 

*Bruce Lee King of Kung Fu.

*The Book of Kung Fu.

*The Secret Art of Bruce Lee.

*The Wisdom of Bruce Lee. 

*Bruce Lee in action. 

*Who Killed Bruce Lee.

*The Power of Bruce Lee. 

*The Unbeatable Bruce Lee. 

Bøger bliver udgivet af Carl Fox og kan købes igennem www.kungfumonthly.uk eller igennem Amazon.

THE KUNG FU MONTHLY 

(The Archive series).

Limited Edtion Collectors booklet:

Januar måned 2022. 

Mit foto, taget i 1980, fra den anden (i verden) officielle Bruce Lee convention, i London, medvirker i ovenstående bog, side 13 lavet af Carl Fox.

NYHEDER FOR  2021:

Bruce Lees dødsdag.                      

Den 20 Juli er det Bruce Lees 48 årige dødsdag, utroligt som tiden flyver afsted. Dengang i 1973, var jeg blot en lille 9 årig dreng, som var vild med Bruce Lee, anede ikke engang (dengang) at han var død, men heller ikke at jeg efter 48 år stadigvæk var vild med ham.      

Underligt, sjovt og eftertænksomt, at jeg stadigvæk har den samme fascination  og beundring af ham i dag 2021. 

Dog er det i dag en langt dybere respekt og forståelse for Bruce Lee, end da jeg blot var en lille dreng, men lysten til at vide mere, gøre mere, samle og lave mere omkring ham, er der stadigvæk. 

Utroligt, men sandt. 

BESØGSTAL I JULI MÅNED :

Hjemmesiden er næsten oppe på 775.000 besøgende, hvilket egentlig er rigtigt godt, taget i betragtning af, siden har ligget meget stille i de sidste par år. Men det er ved at blive ændret på, da siden er ved at blive ændret til en international hjemmeside, i stedet for en dansk side. Målet er at komme op på en million besøgende inden 2023, som vil være året for Bruce Lees 50 årige dødsdag.

Nu er det en realitet, at den nye Bruce Lee bog, som jeg medvirker i, udkommer i Januar måned. 

Den engelske forfatter "Carl Fox" skrev til mig, og spurgte om jeg havde lyst til at bidrage til hans kommende Bruce Lee bog, som hedder: "The KFM: Bruce Lee Society, a retrospective look at Bruce Lee Mania, and the Kung Fu Craze of the 70`s", hvilket jeg naturligvis indvilliget i. Og har nu skrevet mit bidrag til bogen, som så udkommer i Januar måned 2021. 

Bogen omhandler de 30 medlemsblade fanklubben "The Bruce Lee Society" nåede at udgive fra 1976 - 1984, som jeg ofte skrev i. 

Bogen kan købes via følgende link: www.bruceleesociety.co.uk og hvis man ønsker kontakt til bogens forfatter, kan man kontakte "Carl Fox" via e-mailen bruceleesociety@gmail.com.

Gå ind og tjek Carls hjemmeside ud, han har masser gode tilbud udover bogen, som i øvrigt er i forskellige udgaver, såsom soft og hard cover (omslag) og i en sær udgave, med mange forskellige ting til, såsom....klistermærker, emblem, billeder,  certifikat, medlemsblade m.m.

Bogen kommer ind på følgende emner:

- Hvad skete der med verdens største Bruce Lee fanklub og med dens formand "Pamela Hadden"?          

- Hvorfor  stoppede   fanklubben pludselig udgivelsen af medlemsbladene?

- Hvorfor stoppede fanklubben fra den ene dag til den anden, uden at forvarsle omkring det? 

- Hvad blev der af formanden / Præsidenten "Pamela Hadden", da fanklubben lukkede? Og mange andre interessante spørgsmål.   

NYHEDER FOR 2020:

I dag  er det ville Bruce Lee have været fyldt 80 år, hvis han havde været i live i dag, men desværre døde han på mystisk vis helt tilbage i 1973, blot 32 år gammel.                                            

Siden da har der været et hav af konspirationsteorier omkring hans død. I mit univers har det aldrig været interessant, hvordan Bruce Lee døde, men næremere hvordan han levede. Og levede det gjorde han sgu, også i den grad. 

I sit meget korte liv nåede han han at indspille over 20 film, inden han  var fyldt 18 år, han nåede derudover at skrive flere succesrige bestseller bøger, manuskripter, indspille, undervise, opvise, skrive artikler, holde foredrag, instruere, koordinere, medvirke i egne og andres tv og film produktioner. 

Bruce Lee satte dagsorden for sin generation, og for fremtidige generationer med sin fremtoning, sit virke og færd, hans kampkunst kunnen, hans banebrydende film, hans måde at instruere på, og koordinere kamp scenerne på, skrive og tænke på.  

Bruce Lee vil altid blive husket for at være den første asiat, der brød igennem lydmuren til Vesten og Hollywood, med filmen "Enter the Dragon / I Dragens Klør", samt med hans tekniske og fysiske udfoldelser på og udenfor filmlærredet.

Hans kampkoncept "Jeet Kune Do" er til dags dato, et af de mest succesrige og har følgere overalt i verden, også i Danmark. 

Han var en mønsterbryder og en trendsetter, hvad angå hans måde at undervise på, lave film på, at kæmpe, at tænke på, og klæde sig på, og var afgjort en "cool cat", som den verdens berømte skuespiller "James Coburn" kaldte ham.

Der er mange store kampkunstenere og filmstjerner, men der er kun en' mester, nemlig legenden Bruce Lee.....

Hjertelig tillykke Master Lee. Du berigede mit liv, og det takker jeg dig for.....Ære være dit minde.

BRUCE LEES 80 ÅRIGE FØDSELSDAG!!! 

Fredag d.27.November er det Bruce Lees 80 årige fødselsdag. 

Og det skal naturligvis fejres. Spørgsmålet er bare, i hvilken størrelse. 

OKTOBER MÅNED:

NYE BOG PROJEKTER PÅ VEJ:

Siden sidst har jeg medvirket i 2 nye engelske bøger om Bruce Lee, den første bog udkommer i starten af det nye år. Den handler om den engelske Bruce Lee fanklub, "The Bruce Lee Secret Society Club" engang ledet af legendariske "Pamela Hadden", og om de fanklubblade de udgav.  Den anden bog, må jeg endnu ikke udtale mig om, men den udkommer først i 2023, i anledning af Bruce Lees 50 årige dødsdag.

Jeg må endnu ikke røbe indholdet til bog nummer 2, ej heller bogtitlerne på nogen af bøgerne, men så snart jeg får tilladelse til det, skriver jeg det her. 

DEN KOMMEDNE BRUCE LEE CONVENTIONEN AFLYST:

Bruce Lee Conventionen, som skulle have været verdens største af sin slags, og som skulle have været  afviklet den 28. November i forbindelse med Bruce Lees 80 årige fødselsdag, er nu helt aflyst pga. Corona krisen. Trist, men nu en realitet.

AUGUST MÅNED.

NY BRUCE LEE GRUPPE PÅ FACEBOOK.

Bliv "gratis" medlem af min nyeste Bruce Lee gruppe på Facebook, den hedder "The Bruce Lee Corner". Her viser jeg "mange" nye fotos af min Bruce Lee samling og projekter.

BESØGSTAL.

Den 13. august 2020, havde siden ikke mindre end 705595 besøgende på siden. 

NYT TILBUD FRA TV:

Den 11. august blev jeg kontaktet af en kvinde fra fjernsynet, om jeg ville medvirke i noget tv, formodentlig om Bruce Lee, kampkunst m.m. Venter på yderligere svar og nærmere instrukser, hvad det er præcist, jeg skal medvirke i, og hvad jeg skal lave. Bliver spændende at finde ud af. 

Jeg skal nok holde jer orienteret. 

KOMMENDE BRUCE LEE BOGPROJEKT:

Blev forleden dag kontaktet over messenger, af en engelsk Bruce Lee fan, der spurgte mig om, jeg havde lyst til at bidrage med nogle historier, om "Pamela Hadden" formanden af den legendariske Bruce Lee fanklub, "The Bruce Lee Society club". Han havde nemlig købte hele samlingen af "The News Sheet", 30 stk. som var fanklubbens, nyhedsblade . 

Og heri havde han læst mange af mine indlæg fra 1970'erne og 1980'erne og ville gerne skrive en bog om den tid, med "The Bruce Lee Society", og ville gerne have mig til, at skrive til hans kommende bog, med min viden om Bruce Lee idoldyrkelsen dengang og frem, samt om den engelske fanklub, og om "Pamela". Hvilket jeg nu har sagt ja til. 

Bogen udkommer i starten af det nye år.

Så jeg sidder p.t. og skriver på livet løs, på det engelske bogprojekt, samt på min egen bog, om mine egne oplevelser, erfaringer og projekter omkring, mit liv med kampkunsten, Bruce Lee, min samling og idoldyrkelsen. 

JULI MÅNED.

JOHN SAXON DØD!!!

Skuespilleren, John Saxon, døde den 25. juli 2020, 83 år gammel af lungebetændelse. 

John Saxon fik kultstatus, da han medvirkede i Bruce Lee filmen: "Enter the Dragon / I Dragens Klør" som Mr. Roper fra 1973. John Saxon medvirkede i ca. 200 film og tv serier. R.I.P 

BRUCE LEES DØDSDAG!!!

Mandag den 20.Juli i år er det Bruce Lees 47 årige dødsdag. R.I.P.

NY BRUCE LEE DOKUMENTAR!!!

Tirsdag den 14.juli kl.20:45 vil der på DR2 blive sendt programmet "Be like water" i "Dokumania" omkring Bruce Lees liv og virke. Et "must see" program for alle Bruce Lee fans.

FEBRUAR MÅNED.

NYE FILM LAGT IND PÅ SIDEN !!!

Jeg har valgt at lægge en del nye video film op på hjemmesiden, som alle handler om mit forhold til Bruce Lee. Mange af de nye film, er i virkeligheden "gamle" film, med film materiale, der aldrig har været  før. 

Indtil videre har jeg lagt fire film op, som i sin enkelthed hedder "Knivoverfald på åben gade" som ligger under linket: "Hvem er Jeg". Så ligger der filmene: "Knæk og Bræk", samt "Det Glemte Interview 1 - 2 - 3", under linket: "Mine videoer", som er interviews lavet af Danmarks Radio i samarbejde med TV - Båndværkstedet, med min Mor og storebror. 

Her fortæller de meget hjerteskærende om de bekymringer og frustrationer de oplevede og havde, med min Bruce Lee idoldyrkelse og kampkunst. 

Det er et "must see moment", hvis man skal forstå, mig, idoldyrkelsen, familien, og den tid, jeg kom fra, hvor idoldyrkelse og var et tabu. 

Håber I kan lide filmene. Og evt. vil fortælle om det på siden i "Gæstebogen".  

Rigtig god fornøjelse. 

HJÆLP SØGES TIL KOMMENDE BRUCE LEE CONVENTION:

Er du interesseret i, at hjælpe til som frivillig, til min kommende Bruce Lee convention, som jeg satser på, bliver verdens største. 

Ligger p.t. i forhandlinger med flere instanser om, hvor Bruce Lee konventionen kan afvikles, men vi satser på, at selve arrangementet kan afvikles på Bruce Lees fødselsdag fredag den 27. november, hvor Bruce Lee 80 år. Eller i samme weekend. 

Men vi skal i den forbindelse bruge mange seriøse folk, der har hjertet på det rigtige sted. Så hvis du er interesseret i, at hjælpe til med planlægningen og være med til afviklingen af projektet på dagen, så send mig gerne en mail, hvori du skriver lidt om dig selv, og om: Hvorfor vi netop skulle vælge dig..... Håber at hører fra rigtig mange. 

Husk at sende din mail til sidens gæstebog, og følg sidens retningslinjer. Glæder mig til at hører fra dig af.

Det bedste herfra 

😎

Tony 

KOMMENDE BRUCE LEE PROJEKTER!!!

Den  27 November  Bruce Lee bliver 80 år, og det skal i den grad fejres. Jeg har igen talt med Lars Møller som jeg også arbejdede sammen med som pressechef i 2003 til repremieren på "I Dragens Klør", særudgaven i Imperial, og igen sidste år i 2018 i Palads, hvor jeg atter var pressechef for re- premieren på den kinesiske udgave af "Dragen Slår Til Igen", i 4K digitaliserede udgave, hvor jeg atter havde en salgsbod med diverse Bruce Lee objekter og en ekstra ordinær  særudstilling med specielle Bruce Lee effekter.  

Lars Møller  står for udlejnings  rettighederne   herhjemme vedr. Bruce Lees film, og har talt om endnu en gang at slå pjalterne sammen, og lavede noget særligt til dagen. 

Men hvad, vi finder på, må i vente og se, det bliver i hvert fald over alle forventninger, hvis tingene lykkes efter planen. 

NYHEDER 2019:

NOVEMBER:

BRUCE LEES FØDSELSDAG:

Den 27.november  bliver  Bruce Lee 79 år gammel, og i den forbindelse vil jeg igen i år invitere venner og fans til en hyggelig og rar tilbagevendende begivenhed privat hos undertegnede, hvor vi skal fejre Bruce Lee efter alle kunstens regler.  

MARTS MÅNED:

GÆSTEBOGEN:

Gæstebogen er endelig tilbage, og jeg håber på, at få mange dejlige "hilsener" fra alle jer Bruce Lee fans derude. 

Kom glad, og husk et ordentlig sprogbrug.

Det bedste herfra Tony

NYHEDER 2018:🤩 

NOVEMBER MÅNED:

BRUCE LEES FØDSELSDAG:

Den 27. November har Bruce Lee fødselsdag. Vi her på siden ønsker Bruce Lee hjertelig tillykke med de 78 år. Og sender hans familie en kærlig tanke. Vi er nogle fans, som fejre dagen hjemme hos mig, med film, god mad og hygge.

8 - 12. NOVEMBER 2018:

NY BRUCE LEE UDSTILLING I PALADS BIOGRAFEN:

Fra torsdag den 8.november - den 12.november 2018, kan I, i Palads, biografen på Axeltorv, se min nyeste Bruce Lee udstilling, i anledning af repremieren på "Way of the Dragon". Skynd jer ind i biografen og se udstilling, og husk nu at købe billet til filmen.

NOVEMBER MÅNED 2018.

REPREMIERE PÅ: "THE WAY OF THE DRAGON", DEN  12.NOVEMBER 2018.

Gode nyheder til enhver ægte Bruce Lee fan.  Glæd jer til repremieren på filmen: "The Way Of The Dragon / Dragen slår til igen" fra 1972.  Filmen er med kinesisk "Mandarin tale" og dansk tekst.

- Filmen  er skrevet og instrueret af ingen ringere end Bruce Lee selv.

-  Filmen har danske undertekster.                                    -  Censur: Aldersgrænse 15 år.   

-  Spilletid: 99 minutter.

Filmen vises overalt i Danmark den 12. november 2018, i alle Nordisk films biografer den 12. november 2018.

Nicolai Bio Kolding samt event visninger i Falkoner, Fields, Palads, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Frederikssund, Herning, Hillerød, Hundige, NFB Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Randers, og Tåstrup.

Dog vises filmen også i Valby Kino, men først fra 26.11.🤩

Billetter kan købes igennem Nordisk Films hjemmeside www.nf.bio.dk og koster KUN 65,00 kr. for en billet.

Jeg har talt med filmmanden Lars Møller, som jeg arbejdede sammen med for 15 år siden, da jeg var pressechef på repremieren af "Enter the Dragon / I Dragens Klør", i Imperial, og han fortalte mig, at hvis dette her bliver en succes, dvs. at der kommer mange i biografen og ser denne forestilling med "The Way of The Dragon", så sætter han efterfølgende alle Bruce Lees film op i de danske biografer, med et halvt års mellemrum.

Så lad dette være vores ønske om, at så mange drager mod biografen, og ser filmen, så vi fremover kan nyde resten af Bruce Lees film, i ny digitaliseret udgave.  

Min rolle i dette her er, at få så mange livsglade Bruce Lee fans ind i biografen, da film skal ses på det store lærred. Og herigennem vil jeg så forsøge, at få den nye generation, til at "opdage" Bruce Lee, og se det han stod for, som en af de allerbedste kampkunstnere i verden, instruktør, skuespiller og menneske m.m. Samtidig gælder det om, at holde Bruce Lees navn i live, på bedst mulige måde, nemlig med at respektere, det han var og stod for.

Der ud over, skal jeg holde en åbningstale, i Palads biografens sal 1, før filmens start, og kort fortælle lidt om Bruce Lee og filmens indhold. 

Samtidig vil der være en større Bruce Lee udstilling i biografen, samt en salgsbod, med alverdens Bruce Lee objekter. Så kom glad ind og se, de mange effekter, i biografen, og vær med til, at holde Bruce Lees navn i liv.

Filmen vises i flot digital kopi kaldet 4K, som er afløseren til det velkendte Full HD TV, og kort fortalt er 4K, eller Ultra High Definition, som det også kaldes, en fladskærm med en fire gange så høj opløsning som almindelige HD TV. Det betyder, at du vil få en meget højere opløsning, hvilket resulterer i at detalje graden øges til et meget højere niveau.

For dem af jer, som trænger til at få opfrisket historien til filmen: "The Way of the Dragon". Så er en god klassisk Bruce Lee / Kung Fu film, om kampen mod det onde, hævnaktioner og retfærdighed, og afsindig toptunet aktion, med de nogle af de allerflotteste, og bedst koreograferet iscenesatte kampscener der nogensinde er lavet på film.  

Bruce Lee spiller den unge "Tang  Lung", der kommer fra livet på landet. Han kommer i stedet for sin onkel, der blev bedt om at hjælpe, hans familie i byen Rom, i Italien. Men onklen er syg, og Bruce Lee må træde i hans karakter, og hjælpe til imod de lokale og brutale mafia  gangstere  som chikanere, truer dem, til at give deres restaurant op.

Hvad gangsterne ikke havde regnet med er, at Tang Lung (spillet af Bruce Lee) tager kampen op imod dem. Han banker alle de lokale bøller, som så må få fat i en lejesvend udefra, spillet af Chuck Norris, som er fremragende som superskurken "Colt". Han har taget sin bedste elev med, som er spillet af Bob Wall. 

Her kommer kampen så, til at stå på liv og død, i mellem "Colt" og "Tang Lung". En af filmhistoriens mest berømte kampscener, fanget på filmlærredet. Kampen foregår af alle steder midt i Roms Colosseum og blev lagt i ruiner, da den lille drage slog til.... 

Glæd dig.


AUGUST MÅNED 2018:

"KUNG FU MAGAZINE".

Giuseppe Bordini, som er redaktør for det italienske kampkunst blad, "Kung Fu", har spurgt mig om, jeg ville skrive en større artikel omkring min Bruce Lee idoldyrkelse,  samling og kampkunst liv. Han er nemlig ved at lave en større artikelserie om verdens største Bruce Lee fans og deres samlinger. Derfor blev jeg spurgt, om jeg ville bidrage. Hvilket jeg naturligvis sagde ja tak til. 

Artiklen skulle fylde 2 sider vedr. min Bruce Lee idoldyrkelse, samling og kampkunst. 

Bladet bliver udgivet i slutningen af August måned,  

Bladet koster 12,95 Euro og udkommer både på engelsk og italiensk.

Glæd jer. 

AUGUST MÅNED 2018: 

MULIG BRUCE LEE UDSTILLING PÅ VEJ!!!

Har i dag d. 17/8 kontaktet Nordisk biograferne, for at hører dem om, de ville være interesseret i, at jeg laver en større Bruce Lee udstilling i Palads biografens forhal, i anledning af, at filmen "Dragen slår til igen", får repremiere i de danske biografer d. 12 Nov. 

Palads var meget interesseret, så nu skal aftalerne bare falde på plads. 

2. NOVEMBER 2018. 

BREAKING NEWS: 

RAYMOND CHOW MAN-WAI DØD?

Raymond Chow,  legendarisk Hong Kong, film producer døde fredag,  den 2. november 2018,  91 år gammel.    

Bruce Lee og Raymond Chow havde et mangeårigt samarbejde og venskab, som forløste sig i flere filmprojekter. sammen. Jeg har valgt, at lægge den originale nyhedsartikel op, som den kom, på engelsk.

R.I.P

Raymond Chow, Hong Kong producer who found Bruce Lee, dies.

Chow made Lee and Jackie Chan stars after deciding to break away from the low-budget ethic of kung fu genre

Associated Press:

Sat 3 Nov 2018 01.03 GMT

Raymond Chow with actors Bruce Lee and John Saxon on the set of Enter the Dragon in 1973. Chow has died aged 91. Photograph: Stanley Bielecki Movie Collectio/Getty Images

Legendary Hong Kong film producer Raymond Chow, who introduced Bruce Lee and Jackie Chan to the world and the Teenage Mutant Ninja Turtles to the big screen, has died at 91.

Chow “helped nurture a pool of Hong Kong talents and brought them to the international stage”, said Edward Yau, Hong Kong’s secretary for commerce and economic development in a statement on Friday.

Chow was a journalist who became a publicist for Shaw Brothers Studios, which churned out hundreds of films and popularised the kung fu genre. Studio founder Run Run Shaw soon moved Chow to the production side of the business after Chow complained that the movies – made on low budgets and short schedules – weren’t good enough.

“I said I did not think I could keep my job because the pictures were so bad,” Chow told Asiaweek magazine in 1983. Frustrated with Shaw Brothers’ assembly-line ethic, he created his own production company, Golden Harvest, in 1970.

Mr. Chow gave me a chance to follow my dreams

Jackie Chan, actor

He soon outmanoeuvred his former employer to grab the actor who would become synonymous with kung fu movies. Chow signed Bruce Lee in 1971 after seeing him on a Hong Kong TV variety show.

“Facing you on the screen, you feel his presence is very strong, very powerful,” Chow told the Associated Press in 2005.

Golden Harvest signed Lee to a three-picture deal, with each breaking all Hong Kong box office records.

Those movies were followed by Enter the Dragon, the first Chinese martial arts film to be produced by a major Hollywood studio, Warner Bros. It cost $500,000 and earned $40m at the box office. Lee died days before the film’s release in 1973.

Lee’s death left a void for kung fu heroes in Hong Kong’s film industry that young performers were eager to fill. Chow signed one of them, a former stuntman named Jackie Chan, in 1979.

Lecturers recommend: non-western cinema that every student should see

Read more

Chan’s first taste of success in Hong Kong had come the year before with the film Drunken Master. After signing with Chow, he made a number of increasingly popular Chinese-language action-comedy movies that made him a superstar in Asia.

Chow invested plenty of time and effort introducing Chan to western audiences. It was 1995’s Rumble in the Bronx that catapulted Chan to worldwide fame, taking $32.4m and becoming the most successful Hong Kong film released in the US.

Chan acknowledged the debt he owed to Chow’s help. “Mr Chow gave me a chance to follow my dreams,” he told Variety in 2000. “I think today that without Golden Harvest, there is no Jackie Chan.”

Raymond Chow receives a lifetime achievement award in 2011. Photograph: Bobby Yip/Reuters

Golden Harvest also helped bring to the silver screen another set of unlikely martial arts characters, the Teenage Mutant Ninja Turtles, which began as a comic book and then an animated kids’ TV show with a cult following. Intrigued by the name, Chow agreed to produce a live-action movie based on the four crime-fighting, human-sized turtles after Hollywood rejected the idea.

Chow said that he made his choice based on a “gut feeling.” “It’s very weird, very unique and very interesting ... You have to be unique these days to be a big success.”

Chow was born in Hong Kong to a nationalistic father sceptical of western influences. As a journalist, Chow worked at English-language news outlets in Hong Kong, including United Press, which later became United Press International; the New York Times; and Voice of America.

Golden Harvest made its last film in 2003. Chow sold his controlling stake four years later to a Chinese businessman, who changed the name to Orange Sky Golden Harvest.

NYHEDER 2017:

MINI BRUCE LEE CONVENTION.

26. November 2017

STED: Valby

BUS: 10 + 133 Lige til døren.

ADGANGS PRIS: 50, - kroner.

MINI Bruce Lee convention, bliver afviklet hos "undertegnede". Så nu har du en speciel og unik chance for, med andre hard core fans, at få en sær oplevelse, med fordybelse, samtaler, gennemgang af min enorme Bruce Lee samling, med "over" 100 figurer, og 1000´vis af effekter, konkurrencer (med flotte præmier),   film, mad, kaffe / the, og kage.

Send mig en personlig besked, senest fredag d.17/11 2017 under linket: "KONTAKT", eller på Messenger, Facebook,  om du skal med . Herefter modtager du  adresse og pris. 

Det bedste herfra

"Walk on".

VELKOMMEN: 

TIL DANMARKS  4 OFFICIELLE 

BRUCE LEE CONVENTION:

DEN 26. NOVEMBER 2017.

Program:

Tid: 

Kl.11:00 – 17:00.

Kl.10:30 Dørene åbnes:

Kl.11:00 Velkomst af Tony Lundberg.

Kl.11:05 1 minuts stilhed til ære for Bruce Lee.

Kl.11:10 Foredrag om Bruce Lee.

Kl.11:30 Filmforevisning: ”A Warriors Journey”

Kl.13:05 Pause. (Køb af Bruce Lee effekter).

Kl.13:30 Quiz konkurrence. Med flotte præmier.

Kl.13:45 Filmforevisning: ”Bruce Lee og jeg” 1987

Kl.14:15 Pause. (Køb af Bruce Lee effekter).

Kl.14:35 Filmforevisning: ”The Lost Interview” (The Pierre Berton Show 1971)

Kl.15:00 Præsentation af sjældne specielle Bruce Lee effekter.

Kl.15:25 Filmforevisning: “The Way of the Dragon”.

Kl.17:00 Farvel og kom godt hjem

APRIL:

BRUCE LEE FIGURER:

Trængte til noget opmuntring,  efter nogle heftige år, med død, sygdom, ny lejlighed, job, m.m. Så jeg købte ikke mindre end 43 Bruce Lee figurer på en og samme tid. 

Utroligt, men sandt. 

Så nu har min Bruce Lee samling, fået nyt liv, og er mere interessant og indbydende end hidtil. Se de nye billeder af mine Bruce Lee figurer under linket: "Min samling".

Den skal ses. 

NYHEDER 2016: 

MAJ: 

NY TEKST STØRRELSE:

Som noget nyt, har jeg lavet al tekst større på hjemmesiden, for at gøre siden meget mere brugervenlig. Mange nye tiltag er på vej. 

REKORD MED 500.000 BESØG:

Hjemmesiden har i dag nået over en halv 500.000 brugere, hvilket er et fantastisk tal, og er en stor sejr og bedrift, i sig selv. Desuden var det et langsigtet mål, der nu er indfriet. Jeg kan ikke være mere stolt.

Næste mål må naturligvis være at få 1.000.000 brugere i hus. Og det kræver naturligvis jeres hjælp. Så giv gerne hjemmeside adressen videre, og del den gerne til venner og bekendte, via Facebook, Twitter, You Tube, m.fl. og bed dem også at dele linket videre.

MARTS:

NYE ARTIKLER PÅ VEJ:

- Thomas Nielsen, journalist fra Weekendavisen, har spurgt om, jeg ville deltage i en artikelserie om mennesker, der har en passion for noget særligt. For eksempel, vedr. mig og min  interesse for Bruce Lee. Og det har jeg sagt ja til, og vil blive skrevet inden længe, så hold øje med Weekendavisen. 

FOTOSERIE:

- Stine Bang Hansen, som er foto journaliststuderende på DMJX i Århus. er ved at skrive en artikel om mig og mit liv omkring: Idoldyrkelse og identitetsdannelse, og om, hvilken betydning det har i livet, ved at have et idol, samt hvilken betydning det har for mig. Interviewet, bliver et led i en artikel og en portrætserie af undertegnede og min samling.

JANUAR:                   

GODT NYTÅR:

Jeg ønsker jer alle, der følger min hjemmeside, et sundt og lykkebringende nytår. Og håber på, at dette år, vil være et godt år for os alle, og for Bruce Lee idoldyrkelsen.

VISION OM AT NÅ EN HALV MILLION FØLGERE:

P.t. er der følgere og jeg håber vi kan komme op på en halv million trofaste følgere inden udgangen af marts måned. Jeg vil i de kommende måneder, forsøge at lave min hjemmeside mere målrettet de tanker og ambitioner jeg havde, i starten, med hensyn til Bruce Lee, idoldyrkelsen, kampkunst, film, råd og vejledning m.m.

NYHEDER 2015: 

NOVEMBER:


TILLYKKE MASTER LEE 

- MED DE 75 ÅR.

Legenden Bruce Lee, ville den 27. november i år været fyldt 75 år, og vi ønsker familien tillykke med ham, og håber ånden lever videre.

OKTOBER:

VIGTIGT !!!!  AFLYSNING:

Kære Bruce Lee fans og venner: 

Det er med stor tristhed, og ærgrelse at jeg, efter 10 måneders hårdt slid og slæb, og tab af tusindvis af kroner, må meddele  jer, at min 3 officielle Bruce Lee convention, i morgen d.31. okt. 2015 ufrivilligt, må aflyses, og alligevel ikke bliver til noget.

Jeg blev i dag d.30.oktober ringet op i formiddags på mit arbejde, og fik at vide: Af den, jeg har lejet mig ind hos, at han er gået konkurs, og har i dag, selv været tvunget til at aflevere nøglerne, efter hans makker, har kørt dem og deres firma i sænk.

Jeg takker alle involveret i projektet, for jeres støtte hele vejen igennem. Og beklager dybt og inderligt.

Blev dette så enden på mine officielle Bruce Lee  projekter - Hvem ved?

Det bedste herfra Tony

JULI:

FANKLUB GENÅBNER:

Den 20. juli i år, genåbner min gamle Bruce Lee fanklub officielt på face book: "The Danish Bruce Lee Memorial Fan Club". 

Klubben er gratis, og ønsker alle interesserede i, at tilmelde sig. 

Dog er der naturligvis nogle kriterier og retningslinjer, der skal overholdes, for at blive optaget i fanklubben, disse står på fanklub siden, på face book. Har man bl.a. ikke en Facebook profil, med foto af sig selv, bliver man ikke optaget, m.m.

Så er du journalist eller forfatter, og har lyst til at skrive noget om eventet, klubben, Bruce Lee eller undertegnede, så kontakt gerne. For det bliver det største Bruce Lee år, nogensinde verdenen over. Bruce Lee ville den 27. november i år været fyldt 75 år, hvilket jeg naturligvis vil fejre efter alle kunstens regler.

MARTS:

POPULÆR SIDE:

Hjemmesiden har nu rundet over 410.000 besøgende, hvilket gør hjemmeside til en af de mest populære Bruce Lee hjemmesider i verden. 

Vi bestræber os på, at nå den halve million, inden årets udgang. Så I må meget gerne "like" hjemmesiden via Facebook, og fortælle vidt og bredt om hjemmesiden, som i år, vil blive meget mere informativ end tidligere. 

I må også gerne sætte linket af hjemmesiden, på jeres egen hjemmeside, idet jeg nu vil forsøge at gøre hjemmesiden mere synlig for omverdenen end tidligere.

FEBRUAR:

FÆRDIG MED UDDANNELSE:

Er nu blevet færdig med uddannelsen, d.23. februar og kan nu atter fokusere mere på hjemmesiden, og på årets kommende Bruce Lee projekter. 

NYHEDER 2014:

DECEMBER:

BESØGSTAL :

D.3.december: Siden har nu rundet 385.000 besøgende, hvilket er ganske flot, idet jeg egentlig ikke har haft overskud, til at gøre meget på sitet,  de sidste 6 måneder, grundet sygdom, skader, uddannelse og eksamener, men det skal der rådes bod på i starten af 2015. Så glæd jer - til en masse nye tiltag i det kommende år. 

Og rigtigt glædelig jul og et sundt lykkebringende nytår til jer alle - ønskes I herfra. 

NOVEMBER:

BRUCE LEES FØDSELSDAG:

Bruce Lee blev 74 år, her den 27. november, hvilket virker ufatteligt, men sandt. 

Stort tillykke herfra Master Lee. 

JULI:

BESØGSTAL :                      

Hjemmesiden har rundet 320.000 besøgende. Hvilket blot er fantastisk, men vi skal have mange flere læsere på siden.

Spred gerne budskabet ud omkring siden, så vi kan runde den ½ million inden året 2015 er omme.

NYHEDER 2013:

2013, bliver et fantastisk Bruce Lee år, hvor han bliver fejret over hele verden, grundet - hans 40 års dødsdag. 

Dette vil jeg naturligvis også være med til fejre og ære, med diverse arrangementer., hvis alt går efter planen.

NYHEDER 2013:

NOVEMBER:

BRUCE LEES FØDSELSDAG:       

Den 27. november, er Bruce Lees 73 årige fødselsdag. Han døde helt tilbage i 1973, blot 32 år, blev han. Men på trods af sin alt for tidlige død, og sin meget unge alder, bliver han hyldet hvert år, over hele verden, på sin dødsdag og på sin fødselsdag, for sit bidrag til filmkunsten, kampkunsten, filosofien og i det hele taget for sit åbne og meget fremsynet syn på tilværelsen. 

Herhjemme bliver han også mindet og hyldet, som traditionen tro. 

 
EN KVART MILLION: 

BESØGSTAL: 

250.000 fans kan ikke tage fejl, og har taget vejen forbi min hjemmeside. En rekord og et mål er i hus. 

OKTOBER: 

RADIO PROGRAM OM BRUCE LEE: 

Den 16.oktober medvirkede jeg i en times radio program, der hed "Halløj i Betalings ringen" for radiostationen 24/7. Sammen Jan Elhøj og Simon Juul, lavede vi dette årtis sjoveste, intense og mest underholdende radioprogram om Bruce Lee, på FM 102,3.

JULI:

NYE ARTIKLER MED UNDERTEGNEDE:

Artiklerne hedder følgende:

1: Idolisering. Tonys eget Bruce Lee museum.

2: Bruce og Tony for evigt.

NY BRUCE LEE FILM HAR VERDENS PREMIERE:                           

Verdens premiere på filmen: "Bruce Lee og Jeg 2 - Dragen Lever".

Den 20.juli. 2013, havde jeg verdens premiere på dokumentarfilmen om mit Bruce Lee og kampkunst liv: "Bruce Lee og jeg 2 - Dragen lever". Arrangementet var for specielt indbudte folk, der havde tilknytning til filmen, på den ene og på den anden måde, og blev en kæmpe succes.

BRUCE LEE TRIBUTE, OG BRUCE LEE FILM PREMIERE:                    

Sidste år 2012 startede vi optagelserne d.20. juli, til dokumentarfilmen: "Bruce Lee og jeg 2 - Dragen lever". 

Filmen blev færdig optaget og redigeret i juni/juli måned i år, hvor filmen blev offentliggjort til Bruce Lee Tribute arrangement d.20.juli 2013, (præcist et år efter), og på 40 års dagen, for Bruce Lees alt for tidlige død.

Her vidste vi filmen, for særligt inviterede gæster / og medvirkende i filmen. Til stor begejstring, for alle involverede.

Filmen skal senere forsøges sælges til diverse medier rundt om, og ellers vises offentligt på et af de kommende projekter. 

JUNI:

JIM KELLY FRA ”ENTER THE DRAGON” ER DØD!           

Det er med stor sorg, at meddele sidens læsere, at action legenden: ”James Milton Kelly” (Jim Kelly), er død efter længere tids sygdom, og tabte kampen mod kræften lørdag den 29. juni 2013, i sit hjem i San Diego, USA. Jim blev kun 67 år, gammel.

Han spillede med i flere action film, bl.a.

"Black Belt Jones"

(1974)

"Black Samurai "                               (1977)

"The Tattoo Connection"                  (1978)

Jim, huskes bedst som den super atletiske og good looking Mr. Williams i Bruce Lee filmen: ”Enter the Dragon”.

Tak, for de mange tryllebundne oplevelser, du beriget os med igennem årene.

Din sublime og overlegen kampkunst, humor, og selvfede stil og agere på, er for længst gået over i historien. Du var en ener.

5.maj.1946 - 29.juni.2013. R.I.P.

NYHEDER 2012: 

RADIO PROGRAM:                

Mandag den 19. november 2012, medvirkede jeg atter i radioprogrammet "Sara og David" kl.11:30 på P3, hvor Sara Bro og David Mandel, styrede løjerne. Jeg skulle atter agere et Bruce Lee orakel / ekspert for radioens lyttere.

Skulle denne gang fortælle om Bruce Lees døds årsag. Lytterne blev atter opfordret til at skrive ind med spørgsmål, til undertegnede, om: Hvad ville Bruce Lee have gjort, hvis han havde været i live, i denne her situation. Og her skulle jeg så forsøge (efter bedste overbevisning), at besvarer spørgsmål, som Bruce Lee. 

RADIO PROGRAM:                     

Mandag den 12. november 2012, medvirkede, i radioprogrammet "Sara og David" kl. 11:30 på P3, med værterne Sara Bro og David Mandel, hvor jeg blev bedt om, at agere et Bruce Lee orakel / ekspert for radioens lyttere.

Fortalte om mit liv med Bruce Lee, hjemmesiden og mine Bruce Lee aktiviteter, hvor lytterne kunne skrive ind med spørgsmål, til undertegnede, om: Hvad ville Bruce Lee have gjort, hvis han havde været i live, i denne her situation. Og her skulle jeg så forsøge (efter bedste overbevisning), at besvarer spørgsmål, som Bruce Lee.

Ret sjovt og interessant, at medvirke i. Mange underholdende spørgsmål, fedt.

AUGUST:

BESØGSTAL:                        

- Der er i dag d.24.august, mere end 125.000 som har været inde og besøge hjemmesiden. Dette er jo bare helt vildt. 

Jeg satser nu på 100.000 mere inden året er ude, og du kan hjælpe mig, med at sprede ordet ud, omkring min hjemmeside, med at sætte mit link på din side, på Facebook, twitter, m.fl.

Målet er 100.000.000 besøgende. 

JULI:                                                  

FILM PROJEKT:                                                 

"Bruce Lee og Jeg - Dragen Lever"

Den 07 Juli begyndte optagelserne til efterfølgeren af "Bruce Lee og jeg". 

Filmen er et dokumentarprogram omkring min Bruce Lee idoldyrkelse, og omkring min kampkunst, og koncentrerer sig udelukkende om: Hvad der skete i de efterfølgende år, fra 1987, da den første film / udsendelse blev lavet, og så op til i dag, 25 år efter. 

JULI.

BRUCE LEES DØDSDAG

- Det er i dag d. 20. juli, og er i dag præcist 39 år siden, Bruce Lee gik hen og døde på mystisk vis. Lad os alle mindes Bruce Lee i et minuts stilhed, og glæde os over, alt det gode han stod for, og efterlod sin familie, sine fans, sine elever, verden over. 

Selvom du er død Bruce - Bliver du aldrig glemt. Tak fordi du var til, og gjorde verdenen til et bedre sted, at færdes i.

JUNI:

FILM PROJEKT:                             

Viwid Visuals mailto:viwidvisuals@gmail.com] 

Sendt: 22. juni. 2012 14:02

Emne: "Once A Warrior, Always A Warrior".

I Finalen !!!

Hej Tony

Vi kan glædeligt informere, at din /vores film: "Once A Warrior, Always A Warrior", er kommet i finalen på Oregon filmfestivalen i København som foregår imellem d.14-16. september.

Filmen har desuden har haft en del screenings på gymnasier, og i en enkelt biograf.

Håber du har det godt!

Bedste hilsner

Louis & Frederik

MAJ:

BESØGSTAL:                          

Den 11. maj. Var der 100.844 som har været inde på hjemmesiden, hvilket kun siger noget om, at jeg har fat i noget af det rigtige.

Læg gerne min hjemmeside adresse ud på din private hjemmeside, på twitter, YouTube, Badoo og hvad det ellers hedder, på den måde udbreder vi hurtigere og nemmere interessen for Bruce Lee rundt om i både ind- og udland.

MAJ:

NY REKLAME FILM MED BRUCE LEE:  

- I maj måned, kører her i øjeblikket en bilreklame (Renault) på TV2, hvor man ser Bruce Lee som barn fra en af hans utallige film som barn. Ret skægt.

MARTS: 

TV PROJEKT:                        

-  Starter i dag, tirsdag d. 6.marts optagelserne til en TV udsendelse, man har valgt at kalde for de "10 BUD", hvor jeg indgår som et indslag i tv række af specielt indbudte personager, der har en "stor" passion / livsstil for et unikt emne, hvor mit er Bruce Lee og kampkunsten. Udsendelsen kommer engang i efteråret.

Værten på programmet er Adam Duvå Hall.

JANUAR: 

VI TAGER AFSKED MED JEERY POTEET:               

En af Bruce Lees gamle elever, Jerry Poteet døde d.15. januar 2012. Han blev født i 1946, og var en kæmpe gevinst for udbredelsen af Bruce Lees Jeet Kune Do.

Jerry Poteet blev kaldt: “The greatest Jeet Kune Do instructor in the world,” af Kung fu Inside. Jerry mødte Bruce Lee hjemme hos James Y. Lee, i midt 60èrne og var på det tidspunkt, allerede sort bælte indehaver i Kenpo Karate, under Ed Parker, men valgte efter sit møde med Bruce, at lægge Kenpo karaten fra sig, for at hellige sig sit studie med Bruce Lee i Oakland, hvilket var et kæmpe aktiv for kampkunsten.

Ære være hans minde.

JANUAR: 

FILM PROJEKT:                        

"Once a warrior - always a warrior".

Kort filmen, som jeg lavede sidste sommer i 2011, blev udgivet her i januar 2012, hvorefter den så skal udlægges på nettet, og derefter deltage på adskillige film festivaler rundt omkring.

JANUAR: 

FILM MANUSKRIPT:                                                            

-  Jeg sidder her midt i januar måned, omgivet af kulde og sne, stearinlys og the, og er ved at planlægge, skrive og strukturere mit kommende filmprojekt, som i sin enkelthed kommer til at hedde: "Bruce Lee og Jeg 2 - Dragen Lever". 

Det er et filmprojekt, som jeg har tænkt meget over, gennem de sidste mange år, og nu skal det være. Ser I, i 1987 lavede jeg nemlig en TV udsendelse via DR`s: TV - Båndværksted, som hed "Bruce Lee og Jeg". 

Udsendelsen vakte så meget opmærksomhed dengang, at der blev skrevet stolpe op og stolpe ned, omkring min Bruce Lee idoldyrkelse, samt om min kampkunst m.m.

Udsendelsen satte atter fokus på Bruce Lee, og på det han stod for, og en ny skare af Bruce Lee fans blev født, og satte atter skub i idoldyrkelsen verden over.

Ydermere skabte udsendelsen kæmpe debat rundt om i landet, omkring min personlighed, min samling, min Bruce Lee idoldyrkelse m.m. 

Derfor kunne det være sjovt, at lave endnu en udsendelse, om tiden der gik fra 1987, og op til nu i dag, år 2012, 25 år efter.

Udsendelsen besvarer følgende: Hvad er der sket omkring mig og min fascination, af Bruce Lee, idoldyrkelsen, kampkunsten siden dengang til nu, i dag. m.m. Derudover vil jeg have nogle af de samme medvirkende fra udsendelsen dengang, og spørger ind til:

Hvilke holdninger de har i dag, omkring mig og min livsstil, omkring Bruce Lee, idoldyrkelsen og kampkunsten og se, hvad der kan komme ud af det.

Interesserede, der har lyst til at medvirke i udsendelsen, kan kontakte mig, via gæstebogen.

BRUCE LEE MUSEUM:                 

- Der ud over arbejder jeg intenst på, at få min drengedrøm realiseret med at få lavet, et Dansk Bruce Lee museum. De indledende faser er opstartet også. Så det bliver rigtigt spændende, at se, hvad jeg kan få ud af det. 

Måske har du lyst til at være med i projektet?

Send gerne en mail herom, om: Hvad du har at tilbyde? 

NYHEDER 2011: 

NOVEMBER:

RADIO PROGRAM:                 

Den 28. november medvirkede jeg i radio programmet: "SUPER SØNDAG" vedrørende mit Bruce Lee arrangement aftenen før. Danmarks anden officielle Bruce Lee convention / kongres, skulle løbe af stablen.   

NOVEMBER: 

BRUCE LEE CONVENTION / KONGRES:                       

Den 27. november 2011, er det Bruce Lees 71 årige fødselsdag, og det er vi nogle stykker, der gerne vil fejre, med lidt god mad, og med nogle hyggelige timer i hinandens selskab, hvor vi vil se lidt film, og få god snak om hans liv og virke, og om fremtidige Bruce Lee projekter, jeg har i støbeskeen.

Vil du være med. Så kontakt mig gerne, på mail.

MAJ: 

NY DOKUMENTARFILM:

2 dokumentarister kontaktede mig, i maj måneden på hjemmesiden her, og spurgte om de måtte lave en dokumentarfilm omkring min Bruce Lee idoldyrkelse og omkring min kampkunst.

Det takkede jeg naturligvis ja til. Så optagelserne  gik i gang i medio juni måned, og var en meget anderledes sjov oplevelse, end forventet. Forestil dig selv, at medvirke i en film, der omhandler en selv, og det liv, man har levet som menneske, kampkunstner  og idol dyrker. Det er lidt sjovt, men også meget eftertænksomt og stort.

Meget lærerigt og interessant.

Filmen hedder:

"Once a warrior - always a warrior".   Den skulle udkomme i 2012, hvor den så skal deltage på forskellige film festivaler rundt omkring.

Tak til: Michella Bjerring, Ole Pharsen og til Dennis Gervin, for deres medvirken til filmen.

NYHEDER 2010:

NOVEMBER: 

BRUCE LEES 70 ÅRS FØDSELSDAG:

Den 27. Nov. 2010 ville Bruce Lee have været blevet 70 år gammel, og det fejrede vi på behørig vis, idet vi lavede et unikt arrangement på dagen, for at hylde og ære ham.

NOVEMBER:

BRUCE LEE CONVENTION: 

I anledning af hans fødselsdag, arrangerede jeg endnu en storstilet Bruce Lee Konvention, i Vesterbro ungdomsgård, Absalonsgade 8, til ære for det han stod for, og efterlod til verdenen. (Den første arrangerede jeg helt tilbage i 1983, den 30. oktober). 

Jeg kunne dog ikke gøre det hele helt alene, så jeg fik nogle frivillige entusiastiske Bruce Lee fans, til at hjælpe mig med projektet. Og tusind tak for hjælpen, for uden jeres støtte var det aldrig blevet til noget.

Mere om projektet  under linket:

Bruce Lee convention.

NYHEDER 2009:

JULI:

BRUCE LEE GÅR TIL FILMEN:

23.07.2009

Af Wenn.

Historien om Bruce Lees liv er på vej til biograflærredet. Hans søskende har sagt god for projektet og forberedelserne til hele tre film er begyndt. Trilogien skal fortælle den endegyldige sandhed om den afdøde kampsports stjerne. Broderen Robert og søsteren Phoebe går efter at udrydde, hvad de kalder "misforståelser" i diverse biografier om skuespilleren.

"Vi har læst mange bøger om Bruce og set mange film om ham, men der er for mange unøjagtigheder", siger Robert Lee, som offentliggjorde nyheden om de nye film i Beijing mandag, hvor det var 36 år siden, "I dragens klør" stjernen døde.

Den første film skal handle om skuespillerens teenageår og produceres af Manfred Wong.

Lees gamle hjem i Hong Kong bliver i øvrigt til museum. Husets nuværende ejer Yu Pang-lin har netop udskrevet en konkurrence om indretningen og vinderen afsløres inden jul.

Bruce Lee døde af en hævelse i hjernen, kun 32 år gammel.

BRUCE LEES HJEM BLIVER TIL MUSEUM: